Heidi Geukens

heidigeukens@alittlemagic.eu – 0032 468431169

Bio en ervaring :

De reis naar mijn ware kern begon in 2005 met meditatie en zo werd ik naar verschillende workshops en opleidingen van spirituele en persoonlijke ontwikkeling geleid.

Mijn coachverhaal begon in 2010, toen heb ik 2 jaar een opleiding tot lifeconsultant genoten van Bob Proctor.

Sindsdien heeft het leven mij de nodige lessen gegeven waardoor ik me steeds verder ging verdiepen in de materie van naar je ware kern/ziel groeien, gelukkig zijn, je innerlijke kracht en zelfvertrouwen versterken, de innerlijke strijd van schaamte en schuldgevoelens, tekorten versus mogelijkheden, terug leren adem halen, je mag er zijn, je talenten ontdekken, Godsbewustzijn enz…

Begin 2019 heb ik nog een extra opleiding gedaan voor life coach en we blijven ons verder bekwamen en specialiseren. Momenteel doe ik een jaartraining tot zielsmissiecoach.

Specialisaties : ademtherapie, innerlijke kind therapie, traumatherapie rond seksueel misbruik, terug verbinden met je ware kern-je zielsmissie, talentontwikkeling, bachbloesem therapie en meditatie voor beginners.

Visie : Happiness is being You without anyone’s permission!

Met andere woorden : “Gelukkig zijn is jezelf kunnen zijn zonder dat je goedkeuring nodig hebt van anderen” Om dit te bereiken kan je wel zeggen dat je sterk in je schoenen moet staan.

Niet sterk zoals : Je sterk houden terwijl je het moeilijk hebt. Dus een “sterk masker” opzetten terwijl je vanbinnen bijna dood gaat van de pijn, of helemaal op bent bijvoorbeeld. Maar sterk door je kwetsbaarheid te durven tonen en hulp te vragen of eerlijk te zeggen dat het nu even niet goed met je gaat. En dat je even pauze nodig hebt om alles te verwerken of op een rijtje te zetten.

Alleen is dit laatste soms moeilijk in onze maatschappij, want we moeten presteren en doorgaan. We mogen niet even op adem komen want dan krijgen we dikwijls het oordeel dat we zwak zijn. En wie wil deze ‘stempel’ krijgen? Niemand wil graag als ‘zwak’ aanzien worden, dat is niet bevorderlijk voor ons zelfbeeld.

En wat als we heel dit thema nu eens omdraaien? Wat als sommigen onder ons pas kunnen ‘presteren’ en een bijdrage kunnen leveren aan deze maatschappij als ze eerst even op adem mogen komen en voor zichzelf eerst mogen bekijken wat wil ik eigenlijk graag doen. Waar ligt mijn hart, wat is mijn passie? Waar spring ik elke ochtend met een big smile voor uit mijn bed?

Wel lieve mensen dat is nu juist waar wij voor staan. Wij begeleiden je heel graag terug naar je kern. wij zijn ervaringsdeskundigen en geven je een zorg op jouw maat. We luisteren naar dat wat jij nodig hebt. Samen gaan we kijken wat jou gelukkig maakt, en maken we daar een succesverhaal van!

Warme groet aan jullie oneindig potentieel

Heidi

Aanbod:

Groepslessen, cursussen, trainingen en persoonlijke begeleiding :

Meditatie voor beginners : Dinsdagavond van 19.30u tot 21u

Samen leren we hoe we terug in contact komen met onze innerlijke kracht, door regelmatig te mediteren voel je meer evenwicht, begin je betere keuzes te maken, kan je rustiger reageren op stressvolle situaties, kortom kom je meer in je kracht.

Een reis naar meer zelfzekerheid : 6 weken of kennismaking van één dag.

Waar komt onze onzekerheid vandaan, en hoe kunnen we ze ombuigen of stap voor stap vaarwel zeggen. Soms doen we dingen die we niet willen, maar het gebeurt steeds opnieuw. Als we niet weten hoe dit werkt en waar dit vandaan komt, worden we enkel onzekerder. We leren eerst waarom, daarna leren we hoe dit te transformeren.

NIEUW! Samen naar zelfvertrouwen met of zonder culinaire verwennerij : 6 weken of kennismaking van één dag.

Wat houdt ons tegen om in onszelf te vertrouwen of geloven? Dikwijls moeten we hiervoor teruggaan naar onze kindertijd, kregen we de ruimte om te kunnen ontwikkelen? Kregen we daarnaast ook de steun en liefde om te mogen dromen? Samen kijken we wat we gemist hebben en hoe we dit gemis zelfs kunnen gebruiken in ons voordeel! Voel hoe je na deze cursus stap voor stap terug durft te stralen 🙂

Ontdek je oneindige mogelijkheden : 8 weken

Dankzij deze reis ontdek je een succesvolle versie van jezelf. We leren hier op een andere manier naar onszelf kijken en vinden onze meest productieve kant ipv onze grootste criticus wat we voorheen altijd waren. We krijgen meer inzicht in onze talenten

Je zal versteld staan wat je op deze korte tijd kan teweegbrengen in je leven.

NIEUW! A Better Life : 12 weken

In deze training zien we de essentie van Een reis naar meer zelfzekerheid en Samen naar zelfvertrouwen dit is een goeie basis voor onze persoonlijke ontwikkeling. Meditatie en oefeningen rond tot je kern komen zorgen voor spirituele groei en om geestelijk meer in evenwicht te komen. Om goed voor ons lichaam te zorgen duiken we in de wereld van wat voeding met onze energie doet en omdat bewegen belangrijk is voor ons lichaam leren we op verschillende hoe we meer balans vinden. Voel je herboren!

NIEUW! Los van oordelen, schaamte en schuld : 12 weken

We trainen onszelf gedurende 12 weken in het loslaten wat ons saboteert om onze zielsmissie te mogen leven. Samen kijken we waar jij oordelen schaamte en schuld voelt, we gaan dit doorvoelen en loslaten, waarmee we kunnen werken naar een vrijer en gelukkiger gevoel. Teruggaan naar wie je werkelijk was in je pure vorm.

Tijdens onze groepstrainingen vind je vooral de kracht van samenhorigheid, dankzij deze verbondenheid is vertrouwen en overgave aan ons doel een natuurlijk gevolg.

We motiveren elkaar, dagen elkaar uit en dragen elkaar.

Welkom in een veilige omgeving waar groei, bewustwording en eenheid centraal staan.

Wij kiezen ervoor om onze cursussen in kleine groepen te geven van +- 6 tot 10 personen Omdat we ervaren hebben dat zo iedereen de nodige aandacht krijgt en toch de kracht van het groepsgebeuren niet verloren gaat.

Verder zijn er nog persoonlijke trajecten van verschillende duur, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Alle thema’s die voorkomen in de groepstrainingen kunnen ook individueel gevolgd worden, we maken dan een traject op maat.

Wenst u graag deel te nemen, neem dan even de tijd om je in te schrijven.

Warme groet,Heidi