Ken Heylen

kenheylen@alittlemagic.eu – 0495936689

“Als het je geen zuurstof geeft doe je het beter niet, is altijd mijn uitgangspunt geweest.” Wat mij het meest zuurstof geeft kan ik het best opdelen in 4 onderdelen die mij vertegenwoordigen. Naast een gevoelsmatige puur natuur benadering, mag je van mij elke sessie gerichte feedback verwachten en ten allen tijde een no nonsens houding. Kortom in mijn coaching kan je de meest zachte zorg verwachten, beseffende dat een cruciaal onderdeel daar oprechtheid  van is. Ik zie eerlijkheid als mijn verantwoordelijkheid en ik confronteer liever dan dat ik 1 keer onoprecht ben en naar je mond praat. Spiritualiteit is niet zweverig, dat zal je al gauw merken. Het is in de eerste plaats eervol, ernstig, toegewijd en authentiek. Deze eerlijkheid vertrekt vanuit liefde en zorg om jou een blijvend resultaat te garanderen zonder terugval.

Doorheen mijn werkervaring heb ik een aantal zorgprogramma’s ontwikkeld die jou als cliënt kosten bespaart. Mijn zorgtrajecten zijn er op gericht op een zo efficiënt mogelijke manier tot een blijvend resultaat komen.

Langdurige begeleiding gebeurt enkel omdat mensen dit zien als zelfzorg. Zij wensen twee keer in de maand een samenkomst om de spiritualiteit op te frissen, net zoals een poetsbeurt van het huis, heeft ook onze ziel regelmatig een opfrissing nodig. Daarvoor zijn er naast onze actie-trajecten ook spiritual retreats.

Tot slot ben ik ook gezegend met enkele mooie partnerships om zorg te bieden waar nodig, ons lichaam, ons huis, een eigen zaak? Een muzikaal nog niet benut potentieel? Alles is mogelijk door de juiste bruggen te leggen tussen de juiste mensen. Het moeilijke werk is dus al gebeurd, jij dient er alleen nog over te stappen en je engagement aan gaan. Stel niet langer uit,nu is je kans. Je wil eerst even aftoetsen en verkennen? Tuurlijk waarom niet, hierbij mijn aanbod voor jou

Contact.

kenheylen@alittlemagic.eu – 0495936689