Magic Healing

Healing of the Sacred Mind

Ons hoofd is als een mooi koninklijk schip dat dagelijks vanaf we geboren worden, bedreigd wordt door piraten die het willen sturen en overnemen. A Little Magic, geeft jou overzicht over wat er op jouw schip gebeurt en leert jou terug kapitein zijn.

Healing of the Sacred Body

Ons lichaam, een kostbaar deel van de natuur, dat er ondanks alles toch steeds terig naar zal snakken in de schoot van Moeder Aarde terug te keren. Daarom is het nodig.

Healing of the Sacred Heart

De tuin van gevoelens, waar dagelijks zon regen wind kunnen langskomen, soms ook stormen. De ware kunst is om ieder gevoel gewoon te laten zijn en de energie ervan te koesteren en helen als verschillende planten en bloemen in de tuin.

Healing of the Sacred Soul

Het kostbaarste geschenk in de mens, naast de prachtige geschenken die allen menselijk van aard zijn, is de ziel het enige onderdeel dat bovenmenselijk is. Een receptor als het ware om de verbinding met God ten volle te kunnen voelen. Een deel in ons dat zich bewust is van de liefde van God en daar altijd naar blijft verlangen. Daarom heeft onze ziel op Aarde, onze uiterste zorg nodig, omdat het wereldse leven eigenlijk een belediging is voor onze ziel. Het is alsof onze ziel een kind is van God en wij de eer krijgen daarvoor te mogen zorgen. Net als bij een kind is ook de liefdeskracht in de ziel een kostbaar geschenk om te mogen ontdekken.

Nog Vragen?

We kunnen helpen

Zit u met vragen of opmerkingen? Weet u niet goed welke dienst geschikt is voor u? Samen kunnen we op zoek naar een oplossing.
Schuiven naar boven