One Family Foundation

Healing of the Sacred Mind

1 ziel voor allen en alle zielen voor 1 er zijn voor elkaar als 1 familie en ook elkaar steunen als 1 familie. Denken als 1 geheel. Als 1 iemand verdrietig is, voelt iedereen verdriet en als 1 iemand lacht voelt iedereen de blijdschap.
Wij staan voor iedere soort hulpvraag klaar. En geven het beste van onszelf, om er voor te zorgen dat er nog minstens 1 plek en 1 organisatie is en blijft waar niemand ooit een nummer is. Waar iedereen er is voor elkaar.

We hebben nood aan steun zodat we ons volledig kunnen focussen op hulp bieden. We willen onze diensten professionaliseren en automatiseren zodat er geen wachtlijsten zijn en alles vlot blijft verlopen. We willen ons geen zorgen moeten maken over of we nog verder kunnen bestaan en de huur deze maand kunnen betalen. We willen al eens een busje huren om mensen uit de nood te helpen. We hebben mensen vast in dienst nodig want als iedereen fulltime werkt, wie gaat dan onze vzw runnen?

We willen ook jobs gaan aanbieden zodat we mensen die uit het systeem vallen of stappen, kunnen opvangen bij vzw a little Magic.

Graag vragen we jullie om 10/maand te steunen via doorlopende opdracht op het rekeningnummer van one family foundation: BE27 1030 8046 2073

Wij jullie familie en jullie de onze, samen 1 team en als 1 blok achter de ziel en alles wat puur is.

Love will find a way…. maar niet zomaar

Nog Vragen?

We kunnen helpen

Zit u met vragen of opmerkingen? Weet u niet goed welke dienst geschikt is voor u? Samen kunnen we op zoek naar een oplossing.
Schuiven naar boven