Ons aanbod

10 jaar geleden startte ik mijn praktijk, een aantal zaken die ik leerde in mijn opleiding nam ik ter harte en weer andere zaken, daarover ontwikkelde ik meer en meer mijn eigen visie en instrumenten. Al gauw stroomde mijn praktijk vol en werden tal van moeilijkheden beantwoord met onze visie die werkt.

Mensen die door voordien onverklaarbare redenen flauwvielen, mensen met epilepsie, anderen met slapeloze nachten, verschillende jaren in opname zonder resultaat, meer en meer mensen herstelden van hun psychosomatische klachten en pijnen door de manier waarop zij begonnen te leven.

Dankzij het grote succes van onze visie en door de toestroom van meer en meer mensen, voelde ik waar ik van nature mee gezegend ben en waar mijn beperkingen liggen. Om deze beperkingen te slim af te zijn kwamen er mensen op mijn pad die ook de effecten van ‘a little Magic’ leerden kennen, en dit mee in de wereld wilden zetten! Iedereen volbracht de nodige interessante opleidingen en zo werden we samen 1 sterk team dat elkaar versterkt in kwaliteiten en aanvult in tekorten.

Mensen die allemaal hun expertise hebben en ieder beschikken over hun natuurlijke gunsten en beperkingen. Samen zijn we tot een rijk aanbod kunnen komen dat voor heel wat moeilijkheden het gepaste antwoord klaar heeft, een eerbetoon aan jouw ziel 🙏 Ken Heylen

Bij ‘a little magic’ bieden wij een heel breed gamma van diensten aan waaronder:

Kijk even bij ons team voor wie net waar in gespecialiseerd is.